Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Teatrului pentru Copii și Tineret „Gulliver”, cu sediul social în strada Gării nr. 28 / sediul fizic în strada Domnească nr. 59, Galaţi, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.teatrul-gulliver.ro

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Dacă sunteți vizitator al site-ului,  www.teatrul-gulliver.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Siteului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel. Astfel, vom colecta numele, prenumele şi adresa dvs. de e-mail.
De asemenea, aceleaşi date vor fi colectate în cazul în care vă veţi abona la Newsletter-ul nostru pentru a primi informaţii despre programul şi evenimentele noastre.
Atunci când cumpărați bilete online, datele pe care le furnizaţi sunt colectate de platforma bilete.teatrul-gulliver.ro. În acest scop, vom colecta numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării
Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră personale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează pentru:
– Pentru a-ți oferi serviciile și produsele pe care le-ai solicitat;
– Pentru a-ți răspunde la întrebări;
– Pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferim;
– Pentru personalizarea serviciilor pe care ți le oferim;
– În scopuri de marketing, în baza consimțământului acordat;
– Pentru rezervări bilete online, cu scopul de a vă informa cu privire la orice modificare intervenită în desfăşurarea evenimetelor la care aţi achiziţionat sau sunteţi pe cale să achiziţionaţi bilete.
– Pentru a vă furniza newsletter-e cu programul și noutățile cu privire la evenimentele organizate de Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver”
– Pentru a te informa cu privire la modificări intervenite în program, și anume: reprogramări sau anulări de spectacole sau evenimente pentru care aţi achiziționat bilet.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
Temeiul legal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează în baza consimțământului dumneavoastră în acest sens, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor.

IV. Furnizarea datele tale personale către terți:
Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi atunci când folosiți website-ul nostru vor fi folosite în deplin acord cu declarația prezentă de confidențialitate și conform cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 – GDPR.
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestor date și vă asigurăm că sunteți protejat împotriva distribuirii datelor cu caracter personal către terți. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” poate, totuși, furniza informații terților în cazurile expres prevăzute de legislația în vigoare.

V. Drepturi de care beneficiezi:
– Dreptul de informare și acces la date. Aveți dreptul de a obține confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu procesate de către noi. În plus, aveți dreptul să obțineți informații mai detaliate în ceea ce privește datele personale stocate și în ceea ce privește procesarea lor de către Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” și, în anumite circumstanțe, aveți dreptul să obțineți o copie a acestor date personale.
– Rectificarea sau ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat). Aveți dreptul de a solicita rectificarea și completarea datelor dumneavoastră personale. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de prelucrare.
– Restricționarea prelucrării. În anumite cazuri, aveți dreptul de a solicita să restricționăm folosirea datelor dumneavoastră personale.
– Dreptul de a se opune prelucrării. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării în scopuri de marketing direct, caz în care datele dumneavoastră vor fi șterse.
– Dreptul portabilității datelor: aveți dreptul să obțineți datele dvs. cu caracter personal pentru a fi transmise unui nou furnizor de servicii. Acest drept nu se aplică acolo unde exercitarea lui ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altora.
– Dreptul de nu fi supus unei decizii individuale, inclusiv creării de profiluri
– Dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP

VI. Stocarea datelor:
– În ceea ce privește abonarea dumneavoastră la newsletter-ul oferit de noi, vom păstra datele dumneavoastră atât timp cât sunteți abonat;
– În celelalte cazuri, datele dumneavoastră sunt păstrate conform legislației în vigoare. Nu se stochează pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

VII.  Măsuri de protecție și securitate a datelor
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” vă asigură că toate datele pe care le colectăm despre dumneavoastră sunt stocate și păstrate pe servere securizate și luăm toate măsurile tehnice și organizatorice de securitate impuse de lege pentru a vă proteja datele personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, accesului neautorizat, precum și împotriva prelucrării ilegale. De asemenea, luăm măsuri pentru a folosi datele dumneavoastră personale conform cu prezenta Politică și pentru a respecta alegerile dumneavoastră în privinţa prelucrării datelor dumneavoastră personale.

VIII. Întrebări şi solicitări
Dacă ai întrebaări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doreşti să îţi exerciţi drepturile legale în legătură cu datele pe care le deţinem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidenţialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.