Spectacolele săptămânii de la Teatrul ”Gulliver”

Finalul de săptămână vine cu super spectacole la GULLIVER – Teatrul Familiei Tale.

Astfel, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 19:00, este timpul pentru o nouă minunată întâlnire cu ALICE și a ei aventură plină de curaj, în universul intens și profund al emoțiilor, la spectacolul ”Alice in Wonderland”. Nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2024, la categoria”Cel mai bun spectacol de teatru de animație / teatru pentru copii”, ”Alice in Wonderland” este un spectacol special pentru adolescenți și deosebit de apreciat de părinți. Spectacolul impresionează atât prin prisma tematicii abordate și a puternicii încărcături emoționale, precum și prin diversitatea de mijloace de expresie artistice implicate. Îmbinând fascinația aparte a teatrului de umbre cu muzica live, arta mânuirii păpușilor cu secvențe dinamice de expresivitate corporală, completată de interpretarea artistică, jocul păpușilor humanet cu elemente de proiecție și video mapping, universul lui "Alice în Wonderland" e încărcat de simboluri, mesaje și, mai presus de toate, de emoție și simțire.

În completare, duminică, 14 aprilie, de la ora 10:30, cel mai curios elefănțel caută să cuprindă taina lucrurilor și pornește, alături de micii spectatori de Teatrul ”Gulliver”, în aventura cunoașterii la spectacolul ”Elefănțelul curios”. Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă, îi devin, în final, tovarăși de joacă și, chiar dacă fiecare are un secret, toți înțeleg că bucuria cea mai mare este atunci când împreună se ajută și izbutesc să înfrunte răul.

Ca de obicei, biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea ”Bilete” din site-ul instituției: www.teatrul-gulliver.ro, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.