Peter Pan

Într-o seară, în casa familiei Darling, o familie englezească obișnuită din Londra, își fac apariția o zână mică, foarte mică, și Peter Pan, un băiat care își caută umbra pe care a pierdut-o. Cum poate cineva să-și piardă umbra? Ei bine, acolo unde trăiește Peter Pan, pe Insula Niciodată, lucrurile astea se întâmplă. Acolo te poți sătura de mîncare doar făcându-te că mănânci, acolo poți deveni doctor doar prefăcându-te că ești doctor și, dacă te dor picioarele, poți zbura în loc să mergi. Un singur lucru nu te poți preface că-l ai: o mamă. Pe Insula Niciodată ajung copiii care cad din cărucior și timp de o săptămână nu-i caută nimeni. Peter Pan e căpitanul copiilor pierduți și uitați. Din fericire pentru ei, Wendy, fetița familiei Darling, acceptă să fie mama acestor copii. Foarte curând, Wendy descoperă că a fi mamă nu e o joacă de copii, așa cum părea. Copiii ascund și secrete... O poveste clasică, un spectacol cu păpuși mari și frumoase, un spectacol pentru toată familia, începând de la 7 ani, un spectacol care nu vă va lăsa indiferenți.

Distribuţie

Adina Ariton
Gina Geru
Nicole Lungu
Elena Marin
Nicoleta Miru
Ramona Păuc
Valeria Taban
Andrei Ciugulea
Andrei Dombrovschi
Aurelian Iorga
Marian Sterian
Eduard Şişu
Andrei Midișan
Miruna Dobrotă

0
Vârsta recomandată
0
Durata spectacolului

Data premierei: 30 Septembrie 2018


PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI, pentru concepția și construcția păpușilor, la Festivalul de Teatru pentru Copii şi Tineret „Imaginarium” Ploieşti.

PREMIUL DE EXCELENŢĂ, pentru echipa spectacolului “Peter Pan”, la Festivalul Internaţional de Animaţie "Gulliver" Galaţi, ed. a XXVII-a

Cári Tibor, pentru MUZICA DIN SPECTACOL, la Festivalul Internaţional de Animaţie "Gulliver" Galaţi, ed. a XXVII-a