O săptămână cu reprezentații alese la GULLIVER - Teatrul Familiei Tale

Energia verii își face simțită prezența la Teatrul ”Gulliver”, aducând o săptămână plină, cu reprezentații alese. Astfel, pe data de 13 iunie, de la ora 17:00, la Sala Studio a Universității de Arte din Târgu Mureș, în cadrul evenimentul ”Ariel 75, In memoriam - Gabi Cadariu”, organizat de către Teatrul ”Ariel” din Târgu Mureș, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” va susține, în premieră în deplasare, spectacolul ”Alice în Wonderland”, spectacol nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2024 și care se bucură de un real succes în rândul publicului de orice vârstă. Teatrul ”Gulliver” apreciază, așadar, oportunitatea de a aduce povestea lui Alice în fața unui nou public.â

”Alice în Wonderland” este un spectacol profund, intens, complex și cuprinzător, ce se remarcă printr-o impresionantă diversitate de mijloace de expresie și o puternică încărcătură emoțională. Alice deschide un nou orizont către universul sensibil al trăirilor și experiențelor specifice adolecenților și preadolescenților, reflectând, în final, povestea fiecăruia dintre noi.

Finalul de săptămână marchează întâlnirea cu un alt titlu deosebit de îndrăgit și apreciat din repertoriul Teatrului ”Gulliver”, spectacolul ”Necuvinte”, semnat de Adrian Nour, duminică, 16 iunie, de la ora 19:00. Viziunea regizorală a lui Adrian Nour, completată de propria performanță de excepție, creionează o retrospectivă vie, ”colorată” și amuzantă a lumii în care trăim, cu nenumăratele-i tipologii umane, paradigme culturale și cutume sociale. Astfel, ”Necuvinte” se țes cu imaginii vii, compoziții scenice surprinzătoare și secvențe emoționante, ce contrastează puternic cu ritmuri muzicale antrenante și umor din plin.

Totodată, ziua de duminică oferă și celor mici întâlnirea cu o poveste antrenantă și plină de haz,”Jack și fasolea fermecată”, o aventură inedită ce lansează spectatorilor provocarea de a îndrăzni să urce pe vrejul fermecat al fanteziei, îmbinând în mod inedit arta animației, jocul actoricesc și tehnica modernă într-un spectacol plin de culoare și expresivitate scenică.

Biletele pentru spectacolele de la sediu teatrului ”Gulliver” se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea ”Program” din cadrul site-ului instituției: www.teatrul-gulliver.ro, sau fizic, de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.