Andrei

„Andrei“ este spectacolul care reunește, pentru prima dată pe aceeași scenă, actori ai Teatrului de Copii și Tineret „Gulliver“, soliști și coriști ai Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard“, alături de corul Facultății de Arte a Universității „Dunărea de Jos“.
Ei vor spune, cu multă emoție, o poveste captivantă despre universul ultimelor zile ale Sfântului Apostol Andrei, într-un Patras plin de intrigi și dorințe ascunse. Egheat, dregătorul insulei, visează să urce în vârful Senatului Romei, iar pentru asta, își pune toate speranțele într-un plan îndrăzneț: să-l convingă pe Sfântul Andrei să renunțe la credința sa și să devină un apostol al zeilor romani. Însă, Sfântul Andrei are o misiune divină, iar tăria credinței îi aduce în cale o mare confruntare.
Spectacolul „Andrei“ este, în premieră și în exclusivitate, singura producție de teatru dedicată ocrotitorului spiritual al orașului Galați și al țării noastre, având, astfel o rezonanță aparte în rândul publicului gălățean. „Andrei“ depășește cu mult granițele unui spectacol muzical - este o experiență cinematică remarcabilă, menită să te transporte într-o lume plină de pasiune, dramă și muzică originală.

Distribuţie

Adrian Nour,
Maria Niță,
Ciprian Brașoveanu,
Andrei Midișan,
Andrei Ciugulea,
Andrei Cristea,
Miruna Dobrotă,
Valeria Taban,
Alexandru Tășchină,
Elena Marin,
Adina Ariton,
Alin Munteanu,
Mădălina Munteanu,
Iustina Lucia Munteanu,
Ana-Maria Sorocaleti,
Adina Gurenciuc,
Adrian Țurcanu, 
Dan Mihai Podaru,
Iulian-Robert Țâmpu,
Marcu Chiosa,
Maria Boldeanu, 
Nectarie Rus,
Ștefan Ruxanda

0
Vârsta recomandată
0
Durata spectacolului

Data premierei: 30 nov. 2023