Poveste de pluș

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu jucăriile copilului tău atunci când imaginația și curiozitatea își dau mâna pentru a crea noi povești? Poveștile sunt esențiale pentru dezvoltarea celor mici iar prin intermediul lor, descoperim o minunată lume a imaginației și a jocului.

”Poveste de pluș” este un spectacol non-verbal adresat în mod special educației timpurii. Universul vizual dinamic și plin de culoare se împletește cu cel sonor, ritmat și voios, amândouă având drept scop conturarea relației dintre copil și prima sa jucărie care reprezintă, de altfel, și primul lui prieten.

În spectacolul ”Poveste de pluș”, Ursică și Rila, două animăluțe de pluș primite cadou de Crăciun, o ajută pe deținătoarea lor, o fetiță cam alintată, să învețe ce este empatia, iubirea, acceptarea și iertarea prin diferite situații la care iau parte împreună. Lor li se alătură și broscuța Oachi, respinsă la început dar care, într-un final, se dovedește a fi unul dintre cei mai buni prieteni ai fetiței. Spectacolul își propune să îi învețe pe cei mici înțelegerea și rezolvarea problemelor, precum și primii pași în lume, în relației cu ceilalți.

Distribuţie

Andrei Cristea
Nicoleta Miru-Cosma
Cosmin Cosma

0
Vârsta recomandată
0
Durata spectacolului

Data premierei: 18 februarie 2024